O NAMA...

O nama

Start servis je osnovan 1996. godine kao samostalna zanatsko trgovinska radnja, sa ciljem da pruži direktnu kvalitetnu uslugu servisiranja štampača, fotokopir aparata i svih drugih kancelarijskih uređaja korisnicima na teritorija grada Beograda i šire okoline.

Iskustvo osnivača i saradnika našeg servisa kombinuje znanja precizne mehanike u održavanju klasičnih kancelarijskih uređaja sa poznavanjem najnovijih elektronskih i laser tehnologija kod najsavremenijih biro uređaja. Širenje naše delatnosti i sklapanje direktnih ugovora o saradnji sa proizvođačima elektronske i kancelarijske opreme, danas nam omogućava da ponudimo potpunu uslugu od nabavke uređaja, preko redovnog garantnog i vangarantnog servisiranja, do generalnih reparacija i nabavke svih potrošnih delova i repromaterijala.

karta

Lista naših klijenata obuhvata kako velike društvene organizacije i privatne kompanije, tako i zanatske i preduzetničke radnje, a naš direktni lični kontakt sa klijentima omogućava razumevanje njihovih potreba i brzu reakciju na sve njihove zahteve.

Naš servis je lociran u Beogradu, na Mirijevu (mapa), a na Vaš poziv spremni smo da odgovorimo i stupimo u direktan kontakt u roku od 24 sata, radi preuzimanja uređaja za servisiranje ili dogovora oko drugih usluga.